Home » General » pilih Pembungkusan makanan yang betul

pilih Pembungkusan makanan yang betul

Kurang nilai kepentingan pembungkusan makanan adalah pendekatan yang pasti terhadap jaminan bahwa produk Anda berada di rak. Orang akan lulus produk anda untuk memihak kepada orang lain dengan pembungkusan yang direka bentuk lebih tinggi, jadi penting bahawa anda hanya mengingati penonton anda dan mereka bentuk pembungkusan makanan untuk merayu kepada mereka.

Memutuskan pada Reka Bentuk Popping yang tetap –

tidak kira jenis makanan yang anda jual, adalah pokok bahawa produk anda berada di rak. Ada pelbagai kaedah khusus untuk melakukan ini, dan orang yang anda gunakan akan bergantung pada gaya makanan yang anda pemasaran dan penonton yang dipasarkan. Di bawah ini, kami menyerlahkan beberapa sistem fesyen untuk merekabentuk pembungkusan yang betul yang menangkap mata manusia.

Pembungkusan bersemangat terus menjadi inspirasi terang, khususnya mengenai subjek makanan pengiklanan dan pemasaran yang ditujukan kepada anak-anak. Anak-anak muda seperti warna-warna yang berkilat, gembira sehingga masuk akal untuk makanan perjanjian pakej yang dimaksudkan dengan cara itu. Warna-warna neon dan warna-warna asas yang terang berfungsi untuk kadar pertama untuk kanak-kanak, namun mungkin tidak berfungsi dengan baik untuk penonton yang lebih matang.

Pembungkusan yang direka dengan elegan adalah inspirasi yang tepat untuk alat makanan yang mungkin dipasarkan untuk orang ramai yang lebih tinggi. Sebagai contoh, ia disyorkan untuk% keju terbaik yang terbaik dalam pembungkusan yang bergaya dan canggih.

Makanan haiwan perlu dibungkus dengan haiwan kesayangan dan pemiliknya dalam akal. Anda secara amnya perlu memasukkan imej haiwan yang dimaksudkan untuk makanan itu; walaupun, pembungkusan itu mestilah mencerminkan semua alasan yang baik mengapa seorang pemilik haiwan kesayangan membelinya untuk rakannya yang berbulu itu.

Tembakan snap yang sihat buah-buahan, sayur-sayuran dan biji-bijian baru-baru ini berfungsi dengan sangat baik apabila membungkus makanan kesihatan. Tambahan pula ia adalah bijak untuk memasukkan pelbagai kata kerja pada pembungkusan itu yang menonjolkan manfaat yang sihat dari makanan yang anda promosikan. Khususnya, anda ingin mempunyai makanan kesihatan untuk kelihatan berkhasiat dan lazat, agar lelaki dan wanita benar-benar mahu membelinya.

Bar coklat dan gula-gula kerap membuat orang berasa riang dan benar-benar gembira dan dengan itu, perlu dibungkus dalam pembungkusan yang direka dengan cerah dan menyeronokkan. Menarik emosi ini pada pembeli mendorong mereka untuk membeli makanan ringan di lokasi pertama, jadi ingat bahawa jika anda sedang menonton untuk reka bentuk yang serasi dalam makanan manis atau makanan ringan anda.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *